Smått o Gott

Recept

När vi har haft våra kärring träffar har vi funderat på att en dag bara laga nyttig och udda mat. Jag tycker att jag ibland kör fast i matlagningen och bara går efter mina gamla recept. Rosa bjöd på Sojabiffar en onsdag som var så otroligt goda och nyttiga.

Det händer ju att vi river garage och gör andra tunga grejer på våra kärring träffar och då är det bra med mat som inte är för fet. Vi har också funderat på vad vi skall laga för mat när sommarn kommer och värmen gör en matt. När jag har varit i Thailand åt jag ordentligt men gick inte upp i vikt eller kände att jag hade svårt att äta på grund av värmen. Så lite Thailändska recept hade inte varit dumt att söka efter eller lite nyttiga grill recept att ta fram så det inte bara blir grillkorvar nu till sommarn.

Vi brukar laga någon mat eller ha fika med oss på kärring träffarna. Man brukar bli ganska hungrig när man har jobbat en stund, fast Rosa är så snäll att hon brukar bjuda på maten först innan man börjar jobba. Jag brukar börja med jobbet så får jag se om jag dukar fram maten. Skall ta och piffa till våra kärring träffar med att vi skall ta ett recept härifrån och laga något gott.

Leave a Reply

Översätt sidan »