Trädgården

I väntan på mina växter.

Fy för den lede jag har haft virus i datorn igen. Min msn skickade ut skit. Som tur var har jag inte så många adresser. Jag tror jag har fått bort det, just nu har jag ingen större lust att formatera men får jag mer problem är det nog det bästa. Blir så himla trött att folk orkar skicka sådan här skit och förstöra för andra.

I går grävde jag rent muren bakom uteplatsen och byggde upp lite där det rasat. De flesta växter som jag beställt skall jag plantera här bak och det behövs röjas och läggas ut jord och gödsel innan jag är klar. Uteplatsen är uppbyggd där den gamla ladan har stått, så det är olika sektioner och en gammal väg de använt till att köra in maskiner och dylikt. De har använt sten till att bygga upp sektionerna och Rosa fastnade i ett hål i somras när vi röjde bort slyet. Jag fyllde igen hålet och det var betydligt djupare än vi kunnat ana. Det kunde gått riktigt illa och det finns risk för nya hål, så jag skall gå igenom noga innan jag fyller på med jord.

Det är så himla mycket sten här och jag röjer så fort jag kommer åt så att det skall vara klart till växterna kommer. De stora stenarna tänkte jag att hästarna kan hjälpa till att dra bort. Elvy brukar ha bra lösningar på hur man kan använda djuren i olika lägen och oftast tycker djuren att det är roligt men lite nya uppgifter. Det är denna sida på gården som har sett värst ut, även när ladan stod här. Jag väntar med stor spänning på mina växter och hoppas jag hinner klart här innan de kommer. Här är en bild på Shakira när hon lyssnade på vår fåglarna.

Leave a Reply

Översätt sidan »