Kärringonsdag

Elvys kruka

Nu har Elvy blivit klar med sin kruka. Jag tycker den blev hel mysig. Nu skall hon sätta färgade sten på korallerna så hon får lite mer struktur på krukan.

Jag har sökt på nätet efter hur man skall gå till väga för att göra servettdecoupage. Det var egentligen det vi skulle ha gjort min förra kärringonsdag men jag han inte fixa tillbehör. Nu har jag läst på och skall se till att ha grejorna klara till min onsdag om 3 veckor. Har hittat mängder av tips på vad man kan klistra servetter på. Tegelpannor var ingen dum idé med tanke på hur många jag har liggande sen vi plåtade stall taket. Man kan göra ljushållare av dem eller bara tavlor. Här är en sida full av inspiration.

När jag och Claes-Olof åkte runt för att hitta lämpliga motiv så fastnade vi för de här roliga skyltarna. Det fans även krus med värmeljus med rolig text på. Skyltarna som är handmålade hittade vi på Bokia i Mölndalsbro. Cinko hade mängder av vackra servetter men jag blev lite osäker på att de ser stansade ut vid sidorna. Men när jag pratade med Elvy så sa hon att det försvinner så fort limmet kommer på. Jag tror jag skall göra en tegelpanna först innan jag testar på en kruka.

Mina skyltar

Leave a Reply

Översätt sidan »