Hästarna

Nostalgi på RK

Jag och Monica har varit och ridit idag uppe vid Tulebo. Jösses vad det var förändrat. Det fanns nästan inte ett enda träd kvar runt sjön och det byggs hus så det knakar. Det finns mängder av hästar i Tulebo och väldigt få vägar kvar att rida på. Kommunen snackar om fler ridvägar men som vanligt är det bara snack. Visserligen finns det fina ridvägar i Mölndal som Bunketorp och Ängårdsberget, men man skall ju kunna ta sig dit också och det är ju värre om man inte har en transport. Skall bli spännande att se hur mycket de har byggt till sommaren.

Elvy ringde för en stund sen och undrade om jag inte hade köpt något på RK, jag brukar ju lägga ut bilder på vad jag hittat för skoj. Både Rosa och jag hade glömt kameran och det var lite synd nu när de hade möblerar om. De hade gjort mera plats och de var väl inte riktigt färdiga ännu men jag tyckte nog det var lättare förut att se prylarna. Nu gick man in mellan hyllor och kom det fler folk så blev man liksom instäng mellan hyllorna. Frånsett det så var det en förbättring. Jag köpte lite mera krukor och den här söta dockan. Annars gick jag mest runt och hade nostalgi kickar.

Kollade dockan och det står Tregaarden’s Julehus på lappen. Men de verkar bara sälja jultomtar. Är det någon so känner igen dockan får ni gärna lämna en kommentar. Söt är den i alla fall.

(( Dukken er utgått i fra vårt sortiment. Husker desverre ikke prisen, men den ble solgt hos oss i midten av 90 tallet.))

Leave a Reply

Översätt sidan »