Pyssel

Vackra Ljusmanschetter?

Jag var iväg efter jobbet och köpte tapetklister och servetter så jag kan testa decoupage på mina tegelpannor. Det skulle ligga en stor hobby affär på Hisingen, men när vi kom dit visade det sig att det bara var kontoret för affären. Förmodligen går det bara att beställa via internet. Så gubben och jag hoppade in på Myrornas istället. Där köpte jag en liten skål som tillhör en serie jag samlar på. Hinken har jag fått av Rosa, burken av Carolin, silen, såp koppen av mina föräldrar och så har jag ett handfat och en kopp som jag fått utav Elvy. Jag köpte en påse med lite blandat för 10 kronor.

Jag såg att det låg ett par gurkor och potatisar men jag kunde inte riktigt se vad det var och så var det olika blommor i alla möjliga färger. Tänkte att det här skulle kunna komma till användning i olika dekorationer. Snacka om att bli paff när jag såg att grönsakerna var en ljusmanschett. Det finns massor av skoj man kan göra med dem, men ljusmanschett? Vete tusan i vilket sammanhang man kan ha användning för den som en ljusmanschett. Har aldrig sett en sådan innan och jag har på känn att jag kommer ha den som favorit.

Leave a Reply

Översätt sidan »