Hundarna

Underbart härligt vårväder

Jag tog en härlig lång promenad med Shakira innan vi skulle ut och äta middag. Hästarna låg och gottade sig i den lilla hagen. Det ser ut som de vaktar varsitt håll av hagen. Oftast ligger de åt samma håll och bredvid varandra. Hoppas att det blir sådana här fina dagar framöver så vi slipper allt regn. Stora hagen behöver kraftig dränering och plockas rent på gamla träd, men jag har inte haft riktig ork till det ännu.

Det var så varmt och gott i skogen när vi gick i lä att jag hade lust att sätta mig på en stor sten och bara lyssna på fåglarna. Vi njöt verkligen båda av promenaden idag och jag tog mig tid att titta mig runt på träden och alla vitsippor. Det här trädet såg bara för roligt ut och jag tyckte det föreställde både det ena och det andra.

Leave a Reply

Översätt sidan »