Kärringonsdag

Dubb, dubb, dubb

Elvys kärringonsdag och hon behövde dra ut dubbarna ur vinterdäcken. De funkar fint som sommar däck men har gjort sitt som vinterdäck så det fick bli det här alternativet. Hon hade gjort en sallad som vi brukar göra så fort vi skall åka långt. När vi hämtade båda mina pudlar i Norge, tittade på min första häst i Kalmar, hämtade Elvys pudlar i Skåne o.s.v. Jag trodde det skulle bli ett himla bök att få ut dubbarna men det gick riktigt fort. Det var ett bakdäck som dubbarna satt som attan men annars var det lätt att få ut dem. Vi passade på att gå runt i Rosas trädgård och tittade på hennes växter som redan har börjat komma upp och hur hon vill ändra om sin uteplats. Krukorna som Rosa har målat och planterat i är jätte vackra och gör det så hemtrevligt. Gud vad jag längtar till att mina växter skall komma.

Leave a Reply

Översätt sidan »