Kärringonsdag

Slottsskogen

Kärringträff och vi skulle egentligen varit hos Rosa. Rosa var i Gävle med sitt jobb och hur hon hade det där kan ni gå in här och läsa. Jag och Elvy besökte min mamma på Eklanda innan vi åkte vidare till Slottsskogen. Jag var sugen att klättra upp för den före detta backhoppningstornet Bragebacken från 1902 . Det sprang folk upp för hela den backen flera gånger, hu när mjölksyran sätter in där.

Väl däruppe såg vi ett utsiktstorn som bjuder på en fantastisk utsikt över Göteborg. Det stod fullt med ungdomar och spelade frisbee golf? banan är på 18 hål. Det hade jag aldrig sett innan, vi skyndade oss ur skogen så vi inte skulle få en frisbee i skallen. Jag har heller inte sett att de har byggt fler dammar som skall rena vattnet för sälarna. Dammarna var så vackra att se på och det växte en sådan rolig Klargul sumpväxt som luktade något otroligt.

Vi hade en riktigt mysig kväll och den fina utsikten över Göteborg toppade allt. Bilden har jag joxat till med ReDynaMix för solen låg rätt på, med ReDynaMix kan jag flytta ljuset.

Leave a Reply

Översätt sidan »