Dagens bild

Vid Näckrosdammen

Jag brukar läsa fotoguiden och göra övningarna i fotoskolan. Jag läste artikeln om en bilddagobok och tyckte det lät lite spännande, kan tänka mig att det ibland kan bli svårt att hitta inspiration på vad man kan fotografera om man tar ett kort om dagen. Detta skall vara ett bra sätt att bli en bättre fotograf och jag tänker testa ett tag så får jag se om jag blir bättre på att ta kort eller om jag tröttnar helt på att fotografera. Denna bild tog jag idag när vi gick från Axgatan till Botaniska. Grenarna var så fint placerade och den hamnade i blickfång tidigt på stigen. Det blev att vi stannade till en stund och tittade oss runt ordentligt. Det var tack vare detta som gjorde att vi började att se de små skyltarna som hängde i träden. Jag har gjort Lomo effekt på bilden i Gimp.

Leave a Reply

Översätt sidan »