Hundarna

Trinde Mosse

Jag tog en ganska tidig promenad med Shakira. Jag fick sådan lust att följa skylten mot Södermalm vid Änggårdsbergen idag. Det små regnade och jag tänkte att jag nog blir ensam i skogarna, men när jag närmade mig Trinde Mosse så var det fullt med folk ute trots vädret. Det var härligt att gå i regnet men det var lite kvavt i luften. Jag rundade mossen idag och gick ner mot Eklanda så jag skulle slippa att gå samma väg tillbaka. När jag kom hem passade jag på att kolla så inga mördar sniglar hade krupit fram i regnet. En hittade jag och mosade, mina nya växter är så pass klena att det räcker med tre, fyra sniglar så är de uppätna. Det är roligt att få växterna via postorder men kvalitén är lite svår att kolla så hädanefter så köper jag växterna i affären. Nu skall jag bara ta det lugnt blev lite stressad på promenaden idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »