Dagens bild

Kan någon namnet?

Dagens bild tog jag när jag kom hem från jobbet. Jag har försökt få fram vad denna lilla blåa blomma heter men har inte lyckats hitta någon information. Det är i sådana här lägen som jag kan tycka att det är otroligt jobbigt att mamma är dement. Någon duktigare person på blommor känner jag inte. Spelade ingen roll vilken blomma man plockade fram så kunde hon namnet, på svenska och det latinska. Jag är yngst i familjen och när vi åkte runt Sverige och tittade på slott och gårdar och öppna trädgårdar var jag en supergrinig tonåring som tyckte sådant bara var så trist. Jösses vad jag har ångrat och ändrat mig sedan dess. Nu hade jag gjort vad som helst för att besöka Sofiero och dess kända rhododendron park igen, och då helst med mina föräldrar igen. Mamma hade vetat direkt den här lilla blommans namn.

Leave a Reply

Översätt sidan »