Familjen

Lisebergs trädgårdsdagar

Efter jag hade varit på konfirmationen tänkte jag sätta mig och läsa vid uteplatsen. Gubben höll på för fullt med att bygga hängmatte ställning. Vi hade hittat en jättebra sida med ritning och det perfekta måttet på hur högt och hur långt isär man hänger upp mattan på. Jag han precis fått i mig en kopp kaffe när Rosa ringde. Lisebergs trädgårdsdagar höll på och vi ville in och köpa fler stinkisar. Jag tyckte det hade blivit dyrare och inte lika brett utbud som förra året. Och några Voody Lily (stinkis) gick det inte att köpa heller. Jag köpte ett par liljor och Japanska underblommor.

Jag glömde att ta upp mina Japanska underblommor och lökarna ruttnade bort. Buskarna är helt otroliga och jag gillar skarpt att de blommar på kvällarna. Nu köpte jag 12 lökar och skall ta in dem så fort det blir frost. Det kan hända att jag var lite trött efter konfirmationen men jag tyckte allt det var betydligt roligare förra året och att växterna var kraftigare. I år var det väldigt mycket pelargoner och pastellfärger. När jag kom hem var gubben i stort sett klar med hängmatte ställningen och jag testade. Hm hängmattan töjde sig och det blir till att göra om måtten, eller tvätta hängmattan så den inte är riktigt så töjbar.

Söta groder

Leave a Reply

Översätt sidan »