Kärringonsdag

Kungsbacka

Vi skulle ha målat hos Rosa men det har regnat så mycket att hon inte hunnit tvätta garage väggarna. Vi hade tänkt köra igång med målningen i dag annars. Jag och Rosa drog ner till Kungsbacka medan Elvy hade en shopping runda för sig och skippade Kärring onsdagen. Rosa hade siktat in sig på bänk men jag var 100 % övertygad att den inte var kvar, och det var den inte heller. Det gäller att vara snabb på rk. Jag var så trött att jag bara gick och surrade runt i affären, Rosa hade inte så mycket energi hon heller efter att ha varit och badat med sina ungar.

Nä vi beslöt att promenera runt och fönster shoppade i stället. Kungsbacka är väldigt mysig liten stad med mängder av uteserveringar och caféer. Vi gick in och tog oss en sallad innan vi promenerade vidare och tittade på alla vackra byggnader.

Leave a Reply

Översätt sidan »