Utflykter

Göteborgs lustgårdar

Rosa ringde och ville att vi skulle åka till Botaniska och då framförallt gå in i växthuset. Botaniska har vi varit förut men vi gick aldrig in i växthuset, och idag var det fri entré. Jösses  det är tur att Rosa har lagt upp sitt inlägg, jag har missat helt att vi var på invigning av Göteborgs lustgårdar där Botaniska, Liseberg, Trädgårdsföreningen och Gunnebo skall visa att Göteborg har de bästa parkerna och trädgårdarna. Så i växthuset var temat Glupska skönheter. Det var massor av helt otroliga växter och jag blir super sugen på att skaffa mig en köttätande växt. Kanske dags att byta ut lite växter här hemma mot lite mer konstiga sorter. Känner att jag behöver förändra mitt liv lite radikalt, jag kan ju börja med växterna.

Vi såg tre brudpar som vandrade runt i den vackra miljön och blev fotograferade av vänner från alla håll och kanter. Av någon anledning så gick de inte nära de köttätande växterna, de som var så läckra. Gruppen We Ghost spelade vi lusthuset och det såg så mysigt ut med alt folk som låg eller satt på gräsmattan. Sist vi var här var det inte så mycket folk.

Leave a Reply

Översätt sidan »