Trädgården

Upp rensning

När jag kom hem från jobbet så hade Rosa skickat meddelande att jag kunde komma ner och hämta växter hos henne. Innan jag gick in så tittade jag ner i min trädgårds land och konstaterade att där såg för bedrövligt ut, så när jag såg meddelandet så blev jag jätte glad. Oj vad växter jag fick och framför allt inspiration att starta med mitt land . Min semester börjar vecka 29, så jag hade egentligen tänkt börja då med rensningen. Men det var gott att fått laga stentrappan innan man slår sig fördärvad på stenarna som ger vika. Om några år när allt har tagit sig som det skall och inga djur har sabbat runt, kanske jag kan få lika fint land som Rosa har rabatt.

Min klematis har äntligen börjat blomma på uteplatsen, så nu är det bara stockrosorna som jag väntar på. Det kom aldrig några blommor förra året så jag vet inte vilken färg de har. Jag blev riktigt nöjd med rensningen och skall ta andra sidan i morgon om det är lika fint väder. Den stora delen skall jag fylla upp med mera jord så där har jag bara satt persilja och gräslök i ett hörn. Jag missade tydligen ett par potatisar förra året, för det har kommit upp lite här och där.

Tusen Tack Rosa för alla växter

Leave a Reply

Översätt sidan »