Familjen

Jösses!

Snacka om att himlen bokstavligen öppnade sig idag. Gubben har påbörjat i kokhuset och jag tänkte jag skulle gå ut och hjälpa honom. Jag borde ha fattat att det skulle vräka ner idag. För redan i morse när gubben kom in med kaffet vid sängen så kände jag, shit redan!?  Jag har ju inte sovit något alls i natt. Var som ett vandrande vrak på jobbet och gubbarna frågade hur det egentligen var med mig.

Så precis när jag springer ut till kokhuset, så vräker regnet ner så våldsamt att Shakira tvärstannade och såg ut som hon sprungit in i en vägg. Jag blev helt dyngvåt på de stackars metrarna och det kom in vatten i kameran. Gubben blev så förskräckt nar han såg prickarna i kamera skärmen. Men min enorma trötthet försvann så fort regnet kom och jag har rivit ner en bit vägg.  Är det dåligt väder på onsdag kan vi jobba vidare med det på vår kärringträff, annars blir det trädgårdsvandring i Eskilsby.

Leave a Reply

Översätt sidan »