Trädgården

Vid äppleträdet

När Shakira kom in i morse efter att jag fodrat, var hon så kopiöst smutsig. Jag satt och funderade var hon kunde ha varit medan jag drack mitt morgonkaffe. När jag gick ut för att fortsätta gräva, fick jag förklaringen. Där jag grävt i går hade det blivit pölar efter regnet i natt, det var så lerigt att det inte gick att fortsätta gräva. Det fick bli trädgårdslandet i stället. Jag fick en hel del potatisar, fast vi inte satt några i år. Lite leksaker, strumpa och annat smått och gott blev det också. Hoppas det blir fint väder i morgon så jag kan gräva klart, nu ligger regnet i luften igen, så det är lika bra att gå in.

Min första semestervecka har inte varit speciellt kanon om man går på vädret, hoppas nästa blir bättre. Jag vill kunna sova en stund i min hängmatta och njuta av fågelsången. Fast det är klart, jag kan ju sätta hängmattan under taket och lyssna på regnet. Det kan ju vara mysigt det med.

Leave a Reply

Översätt sidan »