Trädgården

Slit och släp.

När jag klippte gräsmattan, funderade jag på hur man skulle kunna fixa till en bit där vi har bilarna. Det blir ett utrymme som bara växer igen och ser bedrövligt ut. Jag hade varit nere där ladan stod, och hittat vagnshjul och lite annat. Det sista som stod kvar efter branden är på väg att ge sig så gubben hjälpte mig att dra upp de sista grejerna som fanns kvar. Göta Petter vad det vägde. Vi hade hagat in precis där vi skulle dra fram grejerna och hästarna är ju så himla nyfikna, så de var som enorma proppar. Hade Elvy varit med så hade jag bett henne spänna för, så man hade kunnat nyttja hästarna istället för att slita som galningar.

Efter många om och men kom vagnshjul, plog och lite annat upp och vi ställde det på framsidan. Det är bara lite belysning och växter så kan de bli riktigt fint. Gubben skall bygga en liten uteplats på framsidan också och då blir det fint att ha något att titta på.

Leave a Reply

Översätt sidan »