Utflykter

Visade Rosa Garden of the Season

Tog med Rosa till Garden of the Season. Rosa tycker det är roligt att besöka olika trädgårdar, och jag har gått och berättat i omgångar om denna härliga trädgård. Och jag skall erkänna att jag blev ganska besviken när vi var i Peter Korns trädgård. Inte det att den inte var sevärd, men jag kände mig vilsen och viste inte riktigt var man kunde sätta ner fötterna. Växterna var spännande om man gillar Latinska namn, så min mamma hade garanterat tyckt att det varit trädgårdarnas mecka.

Men jag är mera för gamla ting, och att det är en fröjd för både själen och ögat. Jag känner att hela familjen har mera glädje av att gå runt på Garden of the Season. Den ena sonen har blivit intresserad av gamla ting och ville hellre ha pärlspont än lite modärnare skivor i taket. En sådan här trädgård kan inspirera honom till att bevara så mycket som möjligt av det gamla och även göra honom trädgårds intresserad. Något som han inte är riktigt ännu.

Så det var härligt att gå runt här igen och försöka ta lite andra bilder och framförallt i nya vinklar. Min kamera gick som vanligt varm, men jag tycker det är bättre att folk åker hit än att bara titta på våra bilder. Men de här påfåglarna kände jag bara att jag måste ha med. Vilka färger och så roliga att se på, den vita är så superläcker men gör sig inte så rättvis på bild.

Jag skall snart hit igen, för jag har blivit hel frälst i koreansk pipranka och hittat flera ställen som den skulle göra sig jättebra på.

Leave a Reply

Översätt sidan »