Kärringonsdag

Slottsskogens Koloniområde

Idag åkte vi tjej maffian och tittade på trädgårdarna i Slottsskogens koloniområde. Vi behövde få lite inspiration till våra trädgårdar. Rosa tycker jag har fått riktigt kläm på sin trädgård och där växer det så det knakar. Min trädgård är ganska ny satt och växterna är minimala. Det är ganska stort och i stort sett bara massa sly, så det är en hel del kvar att göra. Problemet är att det är ganska kostsamt och gröna fingrar har jag ju inte. Har hör att en del har sådana, men den gruppen tillhör definitivt inte jag. Jösses vilka underbara trädgårdar vi såg.

Vilken fröjd för ögat! Här fanns massor av inspiration och riktigt smarta lösningar. En del hade delat in sina trädgårdar i olika sektioner med väggar och höga blommor. Det är nog något sådant jag behöver satsa på, så att det inte ser så stort och kalt ut. Och mängder av blommor och ett stort Tack på er alla på Slottsskogens koloniområde för att ni är sådana inspirationskällor. Det ligger många års arbete för att komma upp i sådan prakt.

Leave a Reply

Översätt sidan »