Trädgården

Jätte urna

Jag fick sådan lust att åka till Hammars Trä. Jag såg på deras hemsida att de hade fått in stora urnor och trädgårds lådor. De brukar också ha smidesjärn, som gamla trappräcken och dylikt. Jag tänkte att jag skulle fixa fasta punkter i trädgården som jag bara kör tråd mellan, när hästarna skall klippa gräsmattan. Jag vill inte bara slå i ett par tråkiga stolpar utan tänkte att det kunde fungera som trädgårds dekoration också. Kruxet är att de färdiga dekorationerna ligger runt ca1000 lappen styck, och jag har inte vunnit på Lotto ännu. Så det gäller att komma på något kreativt, men hjärnan verkar ha fått solsting. Men just nu hade Hammars trä inte något som passade, men jag fick en trädgårdsvagn som var riktigt smidig.

Kolla in den stora urnan, den hade jag gärna velat ha. Tänk att ha den på tomten full med växter, vilket bra riktmärke för folk som skall hälsa på. Den hade ju syns ända bort till Ikea. Tänkte jag skulle ta med pojkarna hit när de behöver möbler.

Vi åkte runt i de olika butikerna och försökte hitta lite idéer, men till sist så åkte vi hem. Tobias skulle övningsköra idag och vi bad honom köra till Mölnlycke Garden Center så vi kunde kolla in om de hade något man kunde använda. Jag blev riktigt impad av Tobias körning, frånsett att han var lite väl nära två damer som hade handlat blommor, annars så körde han lugnt och fint. Jag ville också hinna förbereda för frö tapeterna jag köp i dag innan jag skulle i väg med Elvy och Rosa till Slottsskogens Koloniområde.

Leave a Reply

Översätt sidan »