Dammen

Flitiga Lisa

Idag åkte vi till Åkraberg. Jag funderade på om det möjligtvis kunde vara där jag sett silver marton. De hade en stackars alp marton kvar men det var bara en pinne så den vågade jag inte chansa på. Det är så växterna har sett ut efter ett tag hos mig. Huset som ligger vid Åkraberg har gjort så fint i trädgården och fönstret är så fint, men det går nog inte att öppna.

De hade rea på Flitiga Lisan som de bara tog 5 kr styck för. När jag flyttade hemifrån så fick jag en jättestor Flitiga Lisa av Elvys pappa, och då menar jag verkligen jätte stor! han hade haft den i flera år och jag var helt över lycklig. Vi skall inte gå in på hur länge den klarade sig hos mig, hoppas jag har bättre tur med dessa. Det hade varit så roligt att ge Elvy en lika stor som jag fick av hennes pappa.

Vi har funderat på att bygga en damm, men inte riktigt bestämt hur den skall se ut. Något med fontän eller dimma. Åkraberg är ju dammspecialister så det kanske inte är så dumt att fråga dem om råd innan vi kör igång och bygger.

Leave a Reply

Översätt sidan »