Kärringonsdag

Nytt försök

Hos Rosa på kärringonsdag och vi provade att göra nya fågelbad. De förra höll inte och vi skulle vilja sätta varsin vid våra respektive gravar. Tore hjälpte oss med cementen så får vi hålla tummarna att de blir bättre denna gången. Vi hade fått jätte god ugnsbakad falukorv i tomat bädd, så idag var jag lugn och fin, ingen duracell defekt. Sedan satt vi och rensade Rosas uppfart vid garaget. Rosa drog sådana historier idag att Elvy och jag skrattade så våldsamt att deras granne kom nyfiket ner och undrade om vi hade kafferep. När Rosa sa “nej kärringonsdag!” sa han bara “jaha hum!?!?? “ men det gick inte att ta miste på vad han tänkte.

Det ringde en annan trädgårds bloggare till Rosa alldeles innan vi skulle gå, som skall komma och hälsa på, så jag hoppas de kommer upp även till mig och kikar. De är hjärtligt välkomna.

Leave a Reply

Översätt sidan »