Hästarna

Främmat

Nu på morgonen fick jag stor främmande av Mariaberg med familj. De bor i Rosas husvagn över helgen och Rosa tog med dem upp. Det är så roligt att träffa andra bloggare. Jag möttes i dörren av ett sött litet mellan troll som lämnade en present till mig. Tackar så hemskt mycket. Hon tyckte Beethoven var roligast att rida, det var mera fart i honom och mycket mjukare att sitta på.

Stor trollet var redan uppe hos hästarna och hade siktat in sig på att rida Bellman. En riktigt tuff tjej som red mestadels alldeles själv. Monica hade tagit ut hästarna, men jag tycker det är tryggare när de har sadlar på sig när barn skall rida. De är ju ganska breda hästar, så det blir lite splitt variant och för tillfället är de ganska runda av sommargräset. Det är lätt hänt att man glider av dem.

Lill trollet såg bara för go ut, där hon satt på Bellman och höll sig i sadelhornet. Maria blev lite sugen på att rida och satte sig bakom lilltrollet men det var inte populärt, komma där och sabba drottnings tronen. Det var kul att se att barnen tyckte det var roligt.

Tackar så mycket för besöket och ni är välkomna så fort ni har vägarna förbi.

Leave a Reply

Översätt sidan »