Kärringonsdag

Fågelbaden

Mina fågelbad hade torkat och jag var så himla nyfiken på hur de blev att jag åkte ner till Rosa och kollade. Det stora blev djup och fint, men jag tycker att de är väldigt sköra. Jag lyckades göra sönder det lilla som jag tänkte ha på graven när jag försökte göra rent kanten. Jag skall försöka laga det med husfix. Elvy kom efter en timme, lika nyfiken hon på sitt fågelbad. Det såg ut att vara sprucket, men var hel och fint.

Jag passade på att fotografera Rosas blommor och blev så imponerad på den här lilla humlan som for fram och tillbaka i blommorna. Men är det pollen den har samlat runt benen. Inte undra på att en del humlor ser extremt tunga ut.

I dag tänkte jag tända en brasa , det blåser så ute och jag funderar på att bädda ner mig i soffan. Min semester tar slut i morgon, så det är lika bra att passa på att gotta sig ordentligt.

Leave a Reply

Översätt sidan »