Trädgården

Växter

Rosa skickade meddelande till mig i morse att hon skulle in till backa plan och titta på kläder. Hon hade hittat en affär som säljer kläder i små storlekar. De var 50% på allt så jag köpte en klänning och ett par byxor. Sedan begav vi oss till Hornbach som hade jätte söta höst dekorationer. Det är nu man skall passa på att köpa olika utgående dekorationer som man kan ha till kärring onsdagarna när det blir dags att pyssla. Köpte in en del från plantagen förra året, det kan komma till pass nu till jul.

Rosa köpte en hel del växter. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det i trädgården. Det finns så många ställen som behöver växter att jag inte riktigt vet var jag skall börja. Men jag funderar att sätta jul belysning i det gamla äppleträdet, så börja på framsidan är kanske inte så dumt. Måla mitt planteringsbord innan vintern är också en grej som blivit åsidosatt. Hum lika bra att göra en lista. De två klätterväxterna jag köpte, skall vara inne men ett par klätterväxter vid de gamla hjulen och plogen hade inte varit så dumt.

Leave a Reply

Översätt sidan »