Utflykter

Säve galopp

Elvy hade ingen som kunde följa med henne till Säve och titta på travloppet som hålls 1 gång om året på gräsbana. Det var Peter Nordman som vann förra året och Elvy var lite nyfiken hur det skulle gå för honom i år. Det och Monté loppet ville hon se. Jag har varit med och tittat på travlopp på Åby , men inte riktigt tyckt att det var min grej. Men Elvy brukar oftast ställa upp om jag vill gå på något, så det var bara till att klä sig smart och följa med. Peter nere till höger kom 4 idag och var väl inte på bästa humör efter loppet.

Trav

Jag hade förvånansvärt roligt idag och tyckte det var en väldig trevlig bana och fint runt omkring. Det är synd att sporten inte har fått sån framfart. Det var hyfsat många idag som hade kommit och då var gott om plats och god sikt, inte som på Åby då det är svårt att se bland allt folk. Det var roligt att få se ett galopp lopp, men min favorit var ponny galoppen då en lite shettis kom 3 bland de större ponnyns.

Galopp

Det stod ett jätte läckert runt växthus med bord och stol i mitten. Där kunde man gå in och värma sig en stund. Barnen som sprang runt tyckte det var så fräckt med vindruvorna. Med tanke på hur många som var inne och tittade är det helt otroligt att frukten och grönsakerna fick hänga ifred. Ett sådant runt skulle jag vilja ha, men gubben knorrade med desamma och tyckte ett traditionellt var bättre. Det lät väl bökigare att bygga kan jag tänka mig.

Växthus

Leave a Reply

Översätt sidan »