Kärringonsdag

Jösses!

Vi skulle vara hos Rosa idag, det var hennes kärring onsdag och hon hade planerat att vi skulle mura. Jag hade sett i framemot detta och hade redan börjat planera vad jag kunde mura för spännande saker hemma, nu när jag kunde testa och klanta till det hos Rosa först i lugn och ro. Både jag och gubben blev lite sugna på murade ting efter att vi hade varit på Nääs. Så idag var jag super ivrig på att åka till Rosa. När jag kom hem och skickade msn till henne om hur vi skulle göra, skrev hon att det skulle bli myskväll med film. Kände jag bara hur luften gick ur mig, jag som verkligen ville mura. Med tanke på hur mycket det regnade så förstår jag att Rosa inte hade någon större lust att jaga tegel som garanterat hade runnit iväg till Kållered på morgonen om vi murat idag. Men jag erbjud mig att ta parasoll med mig som skydd och jag pepprade henne allt jag kunde för att vi skulle mura, men nix det blev VÄRLDENS sämsta film.

Den var så dålig att det var svårt att hänga med, efter 2 minuter så visste vi slutet, ingen snygging att titta på och ändå stängde vi inte av. JÖSSES!! men Rosa hade lagat go mat och det var mysigt att sitta ihop krypen i fåtöljen och gnälla på allt som de glömt i filmen, vi hade ju kunnat göra en mycket bättre film själva o.s.v. Japp då är det Elvys tur nästa onsdag, måtte det inte regna den dagen.

Leave a Reply

Översätt sidan »