Utflykter

Ätran

I dag skulle Rosa och jag ner till Ätran, vi gallrade Rosas föräldrars rabatt som hade växt igen ordentligt. Vi fyllde Rosa bil med växter, men skall jag vara helt ärlig så såg det bara ut som vi hade kliat lite i kanten på rabatten. Det var så mycket olika växter och de gick så in i varandra, att det tog 1 sekund så hade jag tappat kollen och funderade på vilken ända jag skulle börja rensa i. De vill ha en mera lättskött rabatt, och jag förstår dem till fullo, de måste känna samma frustration som jag gör över mitt sly. Även om detta är blommor.

Vi hade tänkt ta Ullared först, men de var full smockat på parkeringen, så det fick bli blommorna först. Lite synd, för nu måste vi passa tiden innan de stängde och hann inte färdigt med rabatten. Så lite som jag köpte idag har nog inte hänt på manna minne. Det fans inga 155 täcken kvar till hästarna och det var egentligen det viktigaste jag behövde. Men jag köpte 2 neon gula grimmor, så nu lär de synas i mörkret.

På hemvägen stannade vi till vid sjön och kopplade av en stund. Det var härligt att bara sitta still vid en så vacker plats.

Leave a Reply

Översätt sidan »