Kärringonsdag

Elvy

Kärring onsdag hos Elvy. Elvy hade röjt i sitt sovrum och behövde hjälp med att bära ut det hon inte ville ha, ut i förrådet. Det är sånt här man brukar vänta med i evigheter och i Elvys fall så hamnar allt under sängen. Men nu åkte det ut och det lär vara tomt under Elvys säng, någon månad i alla fall innan hon fyller upp med mera jox som egentligen skall ut. Mitt bråte har hamnat i garaget och jag skulle behöva en onsdag till för att tömma det sista så vi kan ställa in vår bil. Rosas garage behöver också ses igenom innan vintern. Elvy bjöd på spagetti och jättegod köttfärssås som Jimmy hade lagat. Vi avslutade med att titta på Idol.

När Elvy skulle slänga ett par böcker så var Rosa framme och tog en till Fredric, Elvy gick igenom böckerna igen och ett par åkte in igen. Ibland kan det vara bra att bara slänga utan att titta. En del tar bara kartongerna och slänger utan att gå igenom, med motiveringen har de inte behövt något ur kartongen på 1 år så behöver de det inte nu heller. Hum önskade ibland att jag var sådan, jag kan bara inte låta bli att titta, det kan ju vara en bra att ha grej.

Leave a Reply

Översätt sidan »