Gården

Inte bara ludd!

Usch gick ut och skulle tömma färdigt garaget. Men jag blir så äcklad av alla spindlar, och nu hittade jag mängder av råttskit. Det hänger fullt med kokonger, men de verkar vara tomma, tack och lov. Det är min tur att ha kärring onsdag nästa gång och jag hade tänkt tömma så vi eventuellt kunde laga väggen och måla den vit. Shakira kom in i garaget och rotade runt i ett hörn, hon hade hittat ett ben av något djur.

Shakira är lite små knepig, kräsen så in i norden när det gäller mat och måste funderar i timmar om sådana här gamla ben är värt mödan att börja tugga på. Men har jag arbetes handskar eller plockar isär någon del på någonting, så tar det två röda så har Shakira varit framme och snott grejerna, handskar i synnerhet. Nä jag får se hur mycket jag hinner nu i helgen, det känns som om det kryper överallt på mig så jag går in och tar en dusch nu.

FY TUSAN tänkte kolla var det var för spindlar jag har och läser att kokongerna är fyllda med ägg och ludd!!!!, shit jag trodde det bara var lite ludd i mina kokonger. Ägg mera spindlar! inte en chans, i morgon är det gubben som får gå ut och sanera först om jag skall gå in där.

Leave a Reply

Översätt sidan »