Gården

Köket

Tittade ut i dag och kände bara usch vilket skit väder, regnet bara vräkte ner och jag gav hästarna extra med hö i fall de heller inte hade någon större lust att gå ut. Bellman ställde sig i dörren men gick tillbaka till den stora boxen med hö rännan och mumsade lugnt vidare. Rosa undrade om jag hade lust att följa med och handla, men vi ligger så in i norden back med pengar denna månaden att det kändes bättre att hålla sten hårt i de stackars korv örena man har kvar. Mammas gode man skall ha betalt och oftast så tas det på dödsboet, men Nordea skulle krångla i vanlig ordning och kunde inte skicka pengarna så vi har lagt ut de pengarna så länge.

Det är över 8 tusen så det blev extremt kännbart. Tänkte att det är bättre jag stannar hemma och städar mitt kök som har sett ut som ett bomb nerslag ett tag. Jag har plockat in ved och skall städa resten av huset innan jag sätter i gång vedspisen. Jag tänkte jag skulle premiär baka idag men nu skiner solen ute och jag har blivit varm av allt städande. Det känns väl inte speciellt inspirerande att sätta igång spisen, den behöver komma upp i ganska go värme för att man skall kunna baka smidigt i den. Tror jag skall passa på att gå ut i stället nu när det har slutat regna.

Leave a Reply

Översätt sidan »