Familjen

Kaxig tonåring!

Kompisen Rosa eller, kort och gott en av kärringarna på onsdagarna, har gjort ett så otroligt vackert collage med Photo Collage Studio. Känner ibland när jag scrappar att det ser likadant ut, Rosa är betydligt modigare med färger och upplägg. Anledningen att vi scrappar var egentligen för att spara plats på webbserven. Rosa har ganska begränsad plats och min börjar också fyllas upp. Men nu finns det så många gratis ställen att man inte behöver stressa så.

När jag började att ta en kort om dagen så la jag de bilderna på  flickr, just för att inte belasta servern. På Maria nova kan man ju både blogga och lägga upp bilder gratis och dessutom tjäna pengar. Helt otroligt. Hade det funnits tidigare hade jag inte betalat för en webbplats. Och igår kom äldste sonen ner och tyckte att jag hade en skrutt sida med pytte plats. Han hade skaffat sig ett baby abonnemang med 600 gb plats för halva priset. Det blir till att byta sedan. Typiskt, har precis betalat för ett år. Jag har haft bloggen så länge att jag inte vill slänga den, även om gratis platserna börjar bli bättre och bättre.

Leave a Reply

Översätt sidan »