Kärringonsdag

Rosas mur

Rosa ringde i morse och berättade att hon skulle rensa vid staketet, med andra ord det betyder, kom ner jag behöver hjälp. Det är Rosas tur att ha kärring-onsdag denna vecka, men hon kommer hem så sent från Borlänge att hon får skippa kärring-träffen. Vi försökte få tag på Elvy och flytta träffen till idag, men hon hade redan hunnit ut någonstans. Så det blev bara jag som dök upp. Rosas son Fredric hjälpte till med spade, han var den som var vigast och kunde balansera på den bitvis trasiga och rangliga muren. Vi gjorde ett riktigt bra arbete och det ser nu propert ut längs muren. Tore fixade jättegoda pannkakor.

När jag kom hem så hade gubben och Tobias nästan tömt hela garaget. Nu skall där bara dräneras och luftas ut ordentligt så kommer det bli kanon att ha bilarna där istället för som nu framför huset. Det är helt underbart att jag slipper greja där inne, spindlarna var alldeles för stora i min smak, gubben han bara sopar iväg dem! Usch, tvi vale vad äckligt!

Leave a Reply

Översätt sidan »