Utflykter

Gunnebo Slott.

Jag tänkte ta en promenad med Shakira i Pixbo, men det blev att jag åkte till Gunnebo Slott istället. Det är så fin natur och många vägar att välja runt sjön. Jag tyckte det var mycket bilar på parkeringen, men det är ju en härlig kväll och folk vill väl njuta de vackra vädret.

 
 

 

 

Gunnebo Slott
Gunnebo Slott
Gunnebo omgivningen

Jösses hade glömt bort att Gunnebo är med i Göteborgs Lustgårdar. Det kom bussar med folk. Shakira är väldig fin att ha med sig, men det blir ingen bra promenad för henne bland blommor och folk, och jag som fotograferar titt som tätt. Jag får ta kärringklanen med mig och åka tillbaka så vi kan ta en ordentlig titt på blommorna och ta en fika.

 
 

 

 

Gunnebo köksträdgård
Gunnebos köksträdgårdar

 

” När sensommarmörkret lägger sig och hösten nalkas tänds den spännande ljussättningen av Gunnebos lustgård. Under sex helger, mellan 22 augusti och 28 september, erbjuds ljussatta festkvällar med speciellt inbjudna lustgårdsartister. ”

Detta skulle jag gärna vilja se, eller bara få chans att fotografera slottet i mörkret. Gubben är lite mera ledig nästa vecka så han kanske kan följa med, annars får jag ta med mina söner. De kommer säkert hoppa runt av glädje när jag talar om att de måste följa med mig och hålla handen, med tanke på att jag är mörkrädd och absolut vill fotografera slottet nattetid. De tycker jag är super jobbig med min kamera.

Gunnebos köksträdgårdar

Leave a Reply

Översätt sidan »