Familjen

Är det någon som vet?

Jag håller på att göra stor röj på övervåningen, det är där det mesta samlas. Micael gör också stor städ, och ville möblera om till tjejen. När Micael kom ut med en massa skolböcker som han inte ville ha längre så visade jag honom mammas gamla skolböcker och jag blev så förvånade att det var reklam från gamla tidningar inklistrade, mellan bilder från våra kyrkor och städer? Det är lite synd att jag inte sett dessa skolböcker innan så jag kunde fråga mamma hur skolundervisningen var upplagd. Nästan alla böcker inner håller tidningsurklipp. Geografiböckerna innehåller många fina teckningar som mamma gjort och även där reklam från tidningar. Då mest kaffe,virke och från olika fabriker. Men just reklamen förbryllar mig lite, är det någon som möjligtvis vet varför? Blev lite nyfiken på  Vegas Velocipeder

Leave a Reply

Översätt sidan »