Dagens bild

Mysbelysning

Dagens bild är på kokhustrappan. Det börjar mörkna så fort att det är lite mysigt att tända lite ljus. Uppfarten till vårt hus är så lång och mörk. Vi har funderat att sätta upp belysning, men inte kommit till skott ännu, så att se lite ljus gör att man orkar med den sega backen. I år funderar vi på att sätta upp lite jul belysning vid husen. Så det blir Tobias som får ta tag i det elektriska och gå igenom elen. Tobias kommer väl inom de närmsta dagarna att flytta upp till gästhuset, det är bara några meter mellan husen och han får ta det i sin takt. Men det är roligt att höra hur han börjar se lite annorlunda på tingen. Nu kan han tänka sig mys belysning och julgran, sånt som han har gruffat lite om innan och tyckt varit lite fånigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »