Kärringonsdag

Orienthus

Kärring onsdag och vi styrde kosan till Orienthuset i Gamlestan. Jag var så himla sugen på att prova något nytt. Affären var jättestor med mängder av matvaror och daglig varo artiklar. Jag köpte soppor och bröd, Rosa efterrätt och Elvy korv. Det var lite förvirrande att se alla matvaror och försöka gissa sig till om det skulle lagas till eller bara var till att börja ätas. Jag har ganska torrt hår och Rosa hittade en olja som det stod bäst till håret på? Den stod bland mat oljan och inte bland schampo. Rosa tyckte att det var lika bra att fråga expediten om det skulle läggas i håret eller drickas? Han såg helt chockad ut. Nej, nej inte ätas, håret efter duschen. Jag tänkte sätta mig ner någon dag och leta efter lite spännande maträtter. Det fanns väldigt många sorters linser, bönor och nötter, så Elvy blev lite sugen att testa på att laga till något på det. Det var roligt att gå runt och titta. Jag skall ta med gubben någon dag och gå runt i lugn och ro. Elvy var så hungrig idag att hon blev lite frustrerad när hon inte såg hur det skulle tillagas och tog tag i en korvpaket. Men den korven var jättegod så det blir till att köpa in lite fler av. Har ni vägarna förbi skall ni absolut gå in och titta.

Leave a Reply

Översätt sidan »