Dagens bild

Vilken gruva?

Dagens bild är på mitt fönster. Lampan som är gjord av sten var min favorit när jag var liten. Jag vet inte hur många gånger mina föräldrar fick säga till mig att inte pilla på stenarna, det var så svårt att låta bli. Den är så vacker tänd och ger ett behagligt ljus i rummet. Jag har den runda här och en fyrkantig i andra fönstret. I tonåren var jag på någon nerlagt gruva och plockade sten, mamma hade läst i tidningen att en hade blivit rik på en ädelsten och det blev rena folkstormen till gruvan. Vi var där sista helgen innan de stängde grindarna helt till gruvan. Tänker på gruvan när jag ser lampan, men jag kan inte komma på vilken gruva det är. Stenarna från gruvan har jag hittat när jag hämtade grejer till Tobias hem. Vem vet jag kanske är rik!?

Leave a Reply

Översätt sidan »