Kärringonsdag

Gästhuset

Rosa var sjuk och stannade hemma idag. Det blev jag och Elvy som fick fixa till köket och vardagsrummet för Tobias. De fina 6 kantiga soffborden kommer från Rosa. Tobias hade varit uppe och skurat idag, så Elvy och jag skulle börja och städa ur köket. Badrummet och tvättstugan får vänta lite. Vi har haft huset uthyrt ett par år, med dealen har alltid varit att hyresgästen skulle flytta när Tobias fyller 18. Tobias har inte riktigt varit intresserad förrän nu och tyckt att det har varit lite jobbigt att hyresgästen skulle flytta på grund av honom. Tobias är 19 nu och huset får hellre stå tomt ett tag, än att han känner att han slänger ut folk.

Vi möblerar och gör i ordning så får han flytta när han känner sig redo. Det är lite som behöver fixas till, men det är ett trivsamt hus, där köket och det rummet som vi gjort badrum av förmodligen har varit ett soldattorp en gång i tiden, så har det byggs ut allteftersom. Uppe på vinden fins en liten pigkammare med en jätte låg dörr. Nästa vecka kommer hans soffa, så det skall bli lite spännande att se hur det kommer att se ut. Jag får ta nya bilder allteftersom det blir klart.

Leave a Reply

Översätt sidan »