Dagens bild

Vilken matta!

Dagens bild är på Shakira. Vi var ute med den äldsta sonen och handlade gardiner. Vi har börjat så smått att gå igenom gästhuset och tittat vad det är han behöver. Nu vill väl Tobias helst slipa ner väggarna och tapetsera nytt överallt, men vi bad honom vänta tills han flyttat in. Så att han lättare ser vad som behöver göras. Köket gav han sig inte på i alla fall. Men sådant kan han ju göra sedan, det viktiga är att han får bas grejerna nu.

Vi tog en försäkring när pojkarna var små, så att de skulle få en summa pengar när de flyttade ut. De pengarna är låsta tills de är 25, så vi lägger ut för honom så länge. Men vi är noga att han håller sig inom de ramarna, sen är det upp till honom vad han köper. Vi hade sådan tur att gardinerna, mattan som Shakira blev helt såld på och soffan fanns på Jysk. Så idag skall han påbörja städningen och gå igenom elen, en del uttag satt lite löst.

Leave a Reply

Översätt sidan »