Kärringonsdag

Är allt tillverkat i Kina!

Jag var med Elvy och städade på hennes jobb i kväll. Jag har lite svårt att koppla av när det är fullt av folk som röjer på utsidan. Även om gubbarna verkar kanon goa och ser så optimistiska ut när man kommer vill småprata lite, så har jag gubbar runt mig hela dagen på jobbet som tycker det är kanon om jag stannar till och småpratar lite när jag städar.  Så jag får väl erkänna att jag är lite osocial en stund efter jobbet och vill helst vara i fred.

Så jag vände i princip i dörren och åkte med Elvy in till Myronas i stan. Hennes städ ligger där så vi gick och mysade runt i Haga innan vi jobbade. Jag fick tag på 4 stora bjällror, såg inte förrän vi satt och åt hamburgare att det såg ut som pumpor. Vi tippade direkt att då kommer de nog från Usa, blev lite frustrerad att det stod “Made in Kina” på dem.

Elvy tyckte det var bra att jag gick runt med dem, jag har en tendens att alltid gå ut ur affären åt det hållet jag kom i från. Folk som inte känner mig så väl går vidare medan jag går tillbaka. Är det då många roliga affärer på ett ställe så kan jag vara lite bökig med att gå lite hit och dit. Så hon tyckte jag skulle ha en bjällra konstant på min jacka eller åtminstone fundera på att köpa mig en Gps jacka.

Leave a Reply

Översätt sidan »