Gården

Min parkering

Jag är så himla nöjd med parkerings platsen gubbarna har gjort utanför garaget.  Dels börjar garaget torka upp ordentligt och lukten har blivit betydligt bättre. På måndag skall lastbilen besiktigas, sen är det bara att börja fylla den med skit och köra iväg. Det är lite skit kvar i garaget och det är det första som skall i väg så jag kan köra i bilen. Det skall bli så härligt att slippa ha bilarna utanför vardagsrummet och kunna titta på de fåglar som kommer till fågelmatarna .

Nu håller jag tummarna att vår skorsten går igenom kontrollen. Kransen högst upp behöver åtgärdas och de läcker lite från öppna spisen pipa till vedspisens pipa, men det är inget som vi har fått eldningsförbud på. Tobias skorsten är ny slammad men tak nocken går igenom skorstenen  högst upp, så han får vänta med att elda tills vi fixat det. Kokhuset skorsten behöver totalrenoveras, tror inte ens att den håller för tryck kontroll.

Går inte skorstenen igenom och jag inte kan använda min vedspis, blir jag super deprimerad, jag älskar värmen, det mysiga sprakandet och att laga maten på den o.s.v näää börjar känna mig stressad, såg att gubben köpt sig en choklad kaka som han garanterat inte vill äta. Tar och äter upp den och går ut och fodra.

Leave a Reply

Översätt sidan »