Kärringonsdag

Kärring onsdag 1

Min dator strular, eller rättare sagt Norton blockerar min installation och det tog ett bra tag innan jag hittade var jag kunde stänga av den. I går var det ju kärring onsdag och vi hade bestämt att gå till Liseberg. Jag var så supertrött när jag kom från jobbet att jag la mig en stund. Min skatt till gubbe åkte och köpte tre räkmackor och vit glögg som vi kunde ha med oss, så att jag skulle slippa att stå och fixa till mat. Så när vi kom in till Liseberg hade vi sådan tur att en isshow började mitt i fikat.

Jag tittar lite då och då när det är uppvisning på tv, men jag blev riktigt chockad över att de åkte så fort och så nära varandra, det har ju sett så soft ut på  tvn, så den här enorma hastigheten hade jag inte väntat mig. De var så otroligt duktiga och verkligen roligt att titta på. Fotografera i snabb rörelse är något jag behöver träna på, jösses vad suddiga bilderna blev.

Det var så vackert och mysigt att bara promenera runt och ta kort. När vi kom till spökhuset där skeppet står, var det så klart och spegelblankt på vattnet att man fick svindel när man tittade ner. Det var svårt att se vad som var upp och ner. Det var bra tid vi åkte till Liseberg i år, förra året åkte vi in efter Lucia och det var jättemycket folk och svårt att fotografera. Nu var det precis lagom med folk.

Leave a Reply

Översätt sidan »