Kärringonsdag

Kärring onsdag 2

Det var väldigt mycket att se på och jag köpte ett par mini tomtar till min stad. Elvy som är mästare att plocka upp mjukisar, tog upp de här två nallarna till mig. Visst är de söta! Sen plockade hon upp två mindre till sin dotter som hon har lovat skall få 250 stycken att ha runt halsen när hon tar studenten. Så Elvy har ett enormt jobb framför sig med att plocka upp mjukisar.

Vi tog oss en titt in till tomtarna och Rosa var nog den som var hårdast med att trycka på alla ljudeffekterna. Det är ett otroligt arbete de har lagt ner och väldigt mysigt att gå runt och titta. Men det sötaste var nog där barnen kunde lägga sina nappar till tomten, den skålen var ganska full. Mina ungar har aldrig använt napp, men kan tänka mig att det kan vara smidigt om man har barn som skall sluta.

Vi hade en helkväll och det var riktigt mysigt. Lite irriterande att komma hem till en strulande dator. Har gått igenom mina bilder, men får jag inte bukt med fotoprogrammen blir det till att formatera.  Känns lite trist om jag inte får igång mitt flash program, nu när loggan skall ha ett ljust till tänt.

Leave a Reply

Översätt sidan »