Familjen

klara

Vi har tömt kokhuset nu, ja det är väl ett och annat kvar, men nu skall gubbarna komma åt att jobba därinne. Det är fortfarande en del grejer kvar från mamma som skall skänkas och köras iväg. Vi blev lite chockade över att det rummet som kommer bli vardagsrum är nästan lika stort som Tobias. Där ser man vad en massa skit kan göra, denna gången var det gubben som inte ville slänga.

Här bär våra söner för fullt och det går riktigt fort att få tömt. Gubben envisas med att han skall göra allt själv och det slutar alltid med att han ligger i soffan med ryggvärk. Han är ju inte så ung längre och väldans klen.   Nä! men varför bära mer än nödvändigt, när man har starka söner som behöver komma från datorn? och det skall bli Micael hus, så ju mera han hjälper till ju fortare får han eget.

Det har varit murbruk på väggen, men den har släppt helt och på golvet är bitvis bräderna borta. Men jag tror att de skall bila ner en bit här med. Dörrarna är jätte låga, så det är tur att inte Micael är så lång. Är så himla spänd på att se när de är klart och de har satt in en trappa till övervåningen. Trappan köpte vi för ett tag sedan på Hammars trä begagnad. Priset var så lågt att vi köpte den trots att vi visste att det kunde ta tid innan den skulle upp. Men nu verkar det hända grejer

Leave a Reply

Översätt sidan »