Familjen

Väggen är klar.

Det börjar bli super fräscht, kokhuset har alltid luktat något våldsamt. Dels för att det har behövts dräneras, men också för att gamla flaskor med råttgift hade gått sönder och gått in i trägolvet. Det var riktigt gamla flaskor med dödskallar på. Önskade nu i efter hand att jag fotograferat dem innan jag körde ner allt till tappen. Sa till dem att jag ställt det på utsidan så de kunde ta hand om det med detsamma, det var ganska mycket och flaskorna stack verkligen ut.

Trappan som vi hade köpt och haft liggande blir alldeles för klumpig, nu när vi ser hur mysigt det kan bli är det bättre att satsa på en mindre trappa.  Man kan ju komma in på övervåningen via gräsmattan så det blir inga problem med att ta in möbler. Och då kan vi lika gärna satsa på en nättare trappa och spara utrymme.  Gubbarna har gjort i ordning för vattenberedaren och gjutit en klack till tvättmaskinen. Så de dyra och krångliga bitarna är snart av klarat.

Leave a Reply

Översätt sidan »