Kärringonsdag

Beirut och Dag-Otto

Då var det kärring onsdag hos Elvy och vi skulle baka pepparkakshus. Det gjorde vi förra året och det var första gången jag gjorde ett då, så jag såg i fram emot när vi skulle göra ett i år.  Rosa skulle ta hand om Gävle bocken!? och kunde inte vara med.  Jag åkte ganska tidigt till Elvy och hade Shakira med mig. Visserligen blir det lite stökigt med en hund till, men det var så länge sedan Shakira fick träffa Alfhild och Nisse att jag tyckte det var hög tid.

Elvy hade gjort en gigantisk julstad i sin bokhylla och jag är fascinerad att inte hundarna rev ner något. Men innan jag visar våra knasiga pepparkakshus så vill jag visa Elvys katter. Den översta är Dag-Otto  som är Norsk skogskatt och Mainecone. Han var bara för go mot Shakira och daskade till henne så löst med tassen utan klor att hon bara låg lugnt kvar.

Här är Beirut som är ca 15 och ganska grinig. Hon gillar inte Shakira men vill ändå sitta och vara med. Shakira tycker det är roligast att terra Beirut, då hon fräser med jämna mellanrum. Det var lite rörigt med alla djuren, men roligt att se deras beteende. Elvys hundar var ute efter degen i ett och Dag-Otto ville gärna undersöka pepparkakshuset grundligt.

Shakira som är lite kräsen kunde inte fatta varför de var ute efter degen och tyckte det var lite kämpigt med Nisses uppvaktande. Till sist sa hon ifrån och det var lite det jag var ute efter, hon behöver träffa andra hundar lite oftare.

Leave a Reply

Översätt sidan »