Kärringonsdag

Pepparkakshus!

Elvy hade förberett så fint med kaffe och fika.  Hon hade hittat husdelar så vi skulle slippa att rita på frihand som vi gjorde sist. Jag hade tittat på mängder av pepparkakshus på nätet, så jag hade väl blivit lite avmattad.  Jag såg hur Elvys inspiration dalade över min brist på engagemang av att göra pepparkakshus.

Elvy kom på att vi kunde göra Gunnebo slott, medan jag hade siktat in mig på att göra den kända Tower Bridge i London. Diskussionerna var i full gång när vi kom överens att bara köra fantasi och sätta ihop alt eftersom. Så den härliga tystnaden infann sig och vi jobbade för fullt. Vi var klara med bakandet lagom till bonde söker fru. Sedan behövde vovsingarna komma ut och glasyren tillagas.

Men här är våra mäster verk i alla fall. När jag tittar på vad vi har åstadkommit så funderar jag på hur vi kunde få för oss att Göra Gunnebo slott eller en stor bro! Roligt hade vi och jag kom inte hem förrän närmare elva på kvällen.

Leave a Reply

Översätt sidan »