Dagens bild

Nu är det kallt ute!

Dagens bild är på frosten. Jag kommer att fortsätta med dagens bild nästa år också, men har gått med i flickr gruppen  “Project 366-1 – Jan 1st 2009”  hade ingen aning om att det fans grupper som tog ett kort om dagen. Jag började för att lära mig min kamera och bli lite mera observant när jag är ute. Jag har fortfarande inte lärt mig alla inställningar och avskyr att ta kort med blixt, så jag har massvis kvar att lära mig. Jag tänkte också hoppa på denna gruppen  “One Object 365 Days Project” som tar ett kort om dagen, men med samma objekt i bilden.

Jag har funderat så in i bänken på vad jag vill ha för objekt och äntligen kommit fram till något som kan funka. Självporträtt som en del har tagit är uteslutet, och mina djur kan bli lite svårt i längden. Här är en som har fotograferat ett glas! man kan inte annat än att bli imponerad på hans bilder. Snacka om kreativitet! Jag gör ett försök så får jag se hur länge jag orkar.

Leave a Reply

Översätt sidan »